Deixa un comentari

Novetats de tardor a la Distri de l’ACP Aramateix!

El projecte de distribuïdora de l’ACP Aramateix s’ha renovat! Us avancem algunes de les novetats que podeu adquirir! També anunciem que properament informarem d’alguns actes que estem preparant.

 

PERSPECTIVES

perspectives

“Perspectives” és una publicació de pensament i anàlisi crítica per a l’acció, editada per EspaiFàbrica. Vol ser una eina per a la reflexió, la defi­nició de les línies de con­fron­tació i la iden­ti­fi­cació dels reptes als que caldrà que els movi­ments socials i polítics donin resposta. Els autors que hi han aprticipat han estat molt diversos: Ivan Gordillo, Jordi Mir, Àngels Martínez, Albano Dante, Josep Garganté, Jordi Martí, Ada Colau, Pau Llonch, Sílvia Alberich, Maria Rodó, Gemma Ubasart, Benet Salellas, Isabel Vallet, Gerard Pisarello, Jaume Asens, Manel López i Josep Fontana.  El llibre s’ha publicat gràcies a una campanya de micromecenatge a través de la plataforma Verkami.

+ info: http://perspectives.cat/

 

WARCELONA, una història de violència

portada-video-warcelona

Veure video promocional

Warcelona, una història de violència és un projecte de llibre de fotografies del fotoperiodista i il·lustrador Jordi Borràs, sobre la violència a la ciutat de Barcelona que ha editat Pol·len Edicions. El llibre s’ha publicat gràcies a una campanya de micromecenatge a través de la plataforma totSuma.

+ info: http://www.totsuma.cat/projecte/1032/

 

Recordeu, ens trobareu a l’ACP Aramateix (c. Montserrat, 3 – 5, Santa Coloma de Gramenet)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: